Monday, December 12, 2011

ape ntah nak tulis...hUu~~

sni rpat2..ha lme dah x tlis blog smpai pwd pon lpe....
nsib baek de bini p tnye die td...huhuu...
urm nak cte pe pon xtau tp rse cam byk je bnd nak cte....
hahaha...ok2 first skli,..smpai skang aku dok dmam lgi..
s'minggu dah kot xlega2 lgi...rimas je hidung nie...ingt ke
demam rindu,tgu r smpai bini aku dtg sni..last2 jmp die pon x hilang gak
demam nie...xpe r ntuk happy kan die dtg snie aku kuat kan dri
bgi die son0k2...ntuk orang tersayang xpe korban skit...bkn sje2 nak tnjuk
tp nak dihargai..2 aje aku mintak....s'panjang tersayang berada dngn aku,
aku pon happy sgt2...ade r gak tmpat aku mnja2 waktu demam...law x
mesti aku dok terbaring je kat uma...ha lpas 2 dlam2 dok demam ni
bini ajak p karok aku jom kan aje r..law x p pon dah xtau nak p mne...
suara dok sengau hidung r'sumbat xpe nyanyi gak mne bole tngok sje rugi r..ehehehee..
lpas je karok kmi lpak2 smbg2 tpu jap sblom aku ntar die blik tdo....
mcam2 r aku dok wat time 2...dok maen tgkap2 gmb smbil melayan karenah sewel bini aku
nie...ehehe..grau syg...dah mcam kne buli pon ade..ha xpe syg pnye psal smua bole...
adoy skit pale r..smpai sni r dlu erk cte aku,sbnar nye byk lgi ni..ble2 aku smbung lg...
had0o skit...tua dah... :)

Monday, November 7, 2011

kejap sangat..had0o..

sayang
sayang
sayang...
npe kjap aje kte jmp...
by xpuas ag tngok muke yunk...
by rindu yunk sgt2 tao x...selalu law
kte jmp yunk tao r kte dok
gurao2 cam ne...tp by hnya dpat tngok muke yunk je...
nak jmp yunk lg dah r
lmbt...nak kne tgu sebulan lg syg....perrgghhhh!!!!
lme kot...syg??? camne nie..??? pe ptot by wat...
by nak yunk skang...yunk nak blik penang by plak nak
blik k.l dah...mang x lah....xpe yunk..by sanggup tgu lg ntok jmp
yunk...tpi yunk janji ngn by yunk tngu by aw.....
bru jmp smlm tp hri nie by dah mule xsbar nak
jmp yunk lgi.....

'by sayang yunk sgt2 tao' lovu u so much sayang...

Saturday, September 10, 2011

raya pnya cita..ehehee

ok2 cnie2 rapat mao cte ckit psal raya...
taun nie pnya raya laen ckit..eh laen ckit pe
laen byk..pe yg laen?? ha yg laen nye taun nie
paling sronok aku rya..bnd ni xsalu dan xprnah jdi kat aku...
ni dia..taun ni mang aku happy sgt2 coz dpat b'raya dgn psangan hdop aku...
kre taun ni amat b'makne bgi aku sbb bnd2 cam
nie aku xprnah rase lgi...huhuhhu...mang aku akan simpan knangan 2 smpai
hayat aku....tq tao sayang sbb b'raya ngn by taun nie...by hargai sgt2...
ha rapat3....de 1 hal lgi yg mnyebab kan aku happy taun nie...
mang happy sgt2 lah...nak tao gak ke???hahahaha...aku de k'kasih gelap
tp aku xb'raya ngn die pon msti die sdey..meh cnie aku p'kenal kan nme k'kasih gelap aku..
ha nie dia jentera hebat aku yg aku syg yamaha rxz..dh r beli taun nie dok umah je die...hahahah...
ok lah smpai cnie je dlu aku nak cte tulis pnjang2 pon bkn kowg nak bace..hehheee gurao2...

ape2 pon...TERBBAAEEKKK!!!!!

Thursday, August 11, 2011

sy syg awk tao!

erm..skang ni sy dh xbole bkak fb awk dh...
awk buat pe pon sy dh xtao...
sy mang xtao lngsung dh pe
awk buat....awk syg
sy kan???awk xmrapu dh kan...??
awk xwat pngai dh kan...?? :(
sy p'caye awk tao...sy caye
sgt2 nie tao...awk jgn nkal2 dh tao...
sy syg awk sgt2 ni....sy dh
xtao dh nak luah kan camne...sy hrap ni lah cre
terbaek spaya awk syg sy awk cinte sy...


l0ve u so much syg!

Wednesday, August 10, 2011

ermmm..ta tao la...

syg???
de bnyak bnd sy nak minx kat awk ni...
tp sy tao awk xnak dan xske pon sy minx bnd ni sume...
1-awk...??npe awk sush sgt nak ltak nme sy kat tepi nme
fb awk...law awk ltak sy snok je tngok...bkn pe pon kdg2
bnd 2 r yunk wat sy senyum ble tngok...tp xpe r sy dh minx byk kli
dh tp awk tetap xnak....
2-awk...??sy tao sy dh wat slah ari 2 smpai awk tkar pwd fb awk 2 spaya
sy xbole bkak dh...tp awk sy dh ckp kan sy xkan wat cam 2 dh..xkan awk xcaye sy...
ni pon sme sy dh minx byk kli pwd fb awk,tp awk tetap berkeras xnak bgi gak...
niat sy minx bkan pe awk...sy cume nak tngok awk wat pe je...sy kan dh ckap sy nak jge awk..
so sy minx 2 ntok sy nak jge awk dri wat bnd2 merapu lg....sy tao awk syg sy...
tp slah ke sy minx lbih ckit...ntok hubungn kte jgak awk.....ok r sy xnak ckp pnjang2...


sy nak awk tao bnd ni....
sy syg awk tao..
sy cinta awk tao..
sy p'caye awk tao..
sy suke awk tao..
awk r sumber ilham sy..
awk r p'beri smangt sy..
sok r awk,love u forever.

Saturday, May 14, 2011

sme2 pk..

npe sume nie jd kat aq....
slah ke aq syg owg 2 sgt2...
ke aq yg slh....dah r mlz nak ckap lbh2
kang die slh pham ag.....
mslah kte owg nie pon mle dri
slh pham.......dan truz jd trok cm nie....
aq xnak slh kan dri die sbb die pnah ckap
life die mang cam 2.....aq nak ckp pe ag
dah die ckp cam 2......ermm...aq mngaku
aq mang x kan tgl kan die wlau pe pon jd...
tp aq kne redha je r....brat gla aty aq nie nak lpaz kan
die...tp aq ksian kat die ari2 ngz sbb aq...ntah r....
aq pon dah abz bg yg t'baek dh kat die.....aq nak wat pe ag pon
aq xtao.....aq iklaz knal ngn die....aq nak die sorg
je dlm aty aq nie........aq sggop brubah sbb die....
sbnar nye aq bkn jniz cam nie aq jahat...tp ble aq
dah jmp ngn owg yg aq syg,tpkse r aq tgl kan sume 2.....
n ag 1...law btol aq xde jdoh ngn die aq akn
wat die bnci kat aq sbb aq xnak die sdih ble ngt aq nt......
'BY SYG YUNK TAO'yunk ngt ayt nie tao..
ari2 by ckap kat yunk tkot yunk lpe......
lebiu 4ever syg....by sntiasa ngt yunk.......

Wednesday, May 11, 2011

hahaahhahahhaahhahhhaha(gelak jhat)

perhhhhhhhhhhhhh!!!!!
xsbar dah nie.....nak tao xsbar pe??
hahhahhahahah glak dlu...xsbar aq nak
tgu ari sbtu nie 14/5/11..hahahha..nak
hangout p tngok wayg...tngok wayg??p glak2 ckit tngok cte
KONGSI....'lu langsi lu mati' perhhh!!pnoh tjuk aq ltak...
haahha pnjg kan ayt....kuikuikuiiiii....lme dh aq tgu cte nie
ngt ke awl thun ari 2..huhuu wat malu je... tp kli nie
bkn kua ngn wife...ngn mbe2 plak....bru r wayg 2 cam bpak kte owg pnye....
ok2 sbao3...xlma dh xlma dh....hahaah...ok lah mlaz nak cte pnjg2 wat aq xthan je
nak tgu...hahahhaha poyoz....dont drink and drive.......beware of amir rja lwak....ahha
hahhaahhahahhaahahahhaah..wweeeekkkkkkk....
   

Sunday, April 24, 2011

hri nie 24/4/2011 aq hmpir2
khilngn owg yg pling aq syg....
sume nie jd sbb slah aq gak....
aq tlah m'buat die sgt3 mrah
kan aq td....nak tao sbb pe aq
kne mrah...???opz!!mne bole
bg tao...bia aq ngn syg aq sje
tao suda r....kowg sume tao
ckit2 cam nie je ckop r......,
ha dan skunk aq ngn si die
suda kmbali b'baek smula...
aq pon sgt sronok r ble kmi
still cam bese blik....ehehehhee
thanks syg....by byk wat slh kat yunk..
hrap2 syg maaf kan by erk....
by syg sgt kat yunk....tamo khilangn
syg by nie tao....l.o.v.e U syg....
mmmmmuuuuaaaccchhhh!!

Sunday, April 10, 2011

wishlist wife aku ..

koranga ada wife tak ? haa ... sama laa macam aku .. aku pon ada juga .. baru2 ni ... wife aku asyik cakap sal permintaan dia aje .. dia cakap nak macam itu laa .. macam ni laa ... haha .. aku pon dah naik pening .. tapi tak pa .. aku sayang dia kot!!hehe ..
haa ..wishlist wife aku .. nak tao apa dia mintak ?
erm ... dia cakap ... by .. syg teringin nak pic cam itu laa .. cm ini laa .. bla bla bla ... ROMANTIK! haha ...
ayat romantik die ta bole blah kan ..?
haha ..
tapi itu laa hajat die ..
die cakap .. NAAKKK CGT SYG ... SWEET ^___^
hehe ..macam2 wife aku ni kan .. haha ..
korang nak tao tak apa yang dia mintak .. meh aku show kat hampa semua .. haha ...
saksikan laa 
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX





haa .. gambar2 kat atas ni semua ny aku amik dari blog2 orang lain .. harap maaf ..
hehe ...
sweet tak pic depa semua ? haa .. kalau nak tao ... pic2 macam ni laa yang wife aku nak ...
siap nak upah orang tangkap gambar lagi ...
erm .. syang syng ..
hehe ..
tak kisah laa  macam mana pon die nak ... aku cuba dapatkan selagi aku mampu ..
insyaallah ...
tapi andai by tak sempat nak tunaikan .. by mintak maaf en syg ...
syg 2nggu sampai by tunaikn hasrat syg ok ?
:)
:::baek by ... yunk 2nggu .. :) ..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
haa ... sampai sini aje laa aku tulis blog aku .. blog aku ni tadew laa cantek cgt ... tapi kalau setakat korang nak baca tentang kisah aku tu dipersilaakan .. haha .. tapi harap maklum ... blog ni memang aku banyak tulis pasal aku n wife aku aje :)
jangan jeles .. jangan marah .. jangan pk kami over ok ..
ok laaa ... selamat tinggal semua !!
X )

cinta seorang pemuda ..

Saya suka sangat tengok jari jemari teman wanita saya,cantik betul.Sungguh!!!sampai saya takut nak pegang.Bukan takut jari jemarinya patah,tapi takut nanti jari jemari kami tidak boleh saling bantu membantu di satu hari yang dasyat di hadapan yang maha esa.
Saya suka sangat tengok rambutnya.Cantik betul..Sungguh!!sebab itu saya belikan dia tudung.Bukan sebab cemburu orang lain tengok,bukan!!tapi sebab saya mahu rambutnya sentiasa tutup sampai bila2..takut dibakar dek api neraka,di suatu hari yang amat dasyat di hadapan yang maha pencipta.
Saya suka sangat tengok body teman wanita saya..solid betul.Sungguh!!sebab itu saya belikan dia telekung supaya masa dating dengan kekasihnya Yang Maha Utama,dia jauh lebih cantik dan berseri menghadapnya.Saya pun tumpang dapat pahala.Syoknyaa!!
Saya sedih sangat bila tengok teman wanita saya tidak tidur,tidak makan sebab rindukan saya.Saya pun macam tu jugak.Si dia tanya ..apa ubatnya bang?'saya pun bagi dia AL QURAN sebagai penenang jiwa..Semoga dia lebih cintakanNYA dari saya.
Saya sedih bila tengok dia selalu pesan macam2..pandu kereta elok2..nanti awak jatuh sakit saya juga yang susah hati.Tapi bila tengok wayang sama2..terlepas waktu asar dan maghrib begitu sahaja dia tidak kata apa2 pun.Aduh berdosanya saya!!!!
Saya memang sayang sangat pada dia.Saya mahu jumpa dia,bersama dia,cinta selama-lamanya.Cinta yang abadi di dunia dan berkasih sayang di akhirat,berdating di syurga kerana di situlah tempat yang kekal selamanya.
Doakan kami saling ingat-meningati,insaf-menginsafi,Ya allah,ampunkanlah kami..semoga kami dapat kekal selama-lamanya,di syurga nanti.AMIN!!

Tuesday, April 5, 2011

ahhhhahahaha...wweeekkkkk:P

haddoii haddoii haddoiii..
bownk nye mlm nie,,,,xtao nak wat pe....
nak b'gayut ngn bini pon,bini dok stdy uh....
nak tlz sal pe nie din???dok sblah diam plak.....
hahhahaha...td 2 die bnyak je ayt nak tolg aq....
uhhhuu,,,..cpat r....adoiii din...hahhahhhdin din...
plawok plawok plawok plawok plawok.....
hahhahhahah.....m'jelma lah kau antu kopek...hahhah
abz blog aq lucah troz....hahahhaah erm hlg troz idea aq kuzed r nie dok
nyanyi2 plak doh...jap aq nak pgl skli ag antu kpek nie....sroh kuzed diam..
ok din aq nak pgl nie....ang jge lilin tkot tpdam...plawok plawok plawok plawok
plawok plawok.....ahhahahhaha.....din org sroh pgl antu kopek die dok bako
bako bako bako kte bako....hahahhah...cpat r din ce cte ce cte.$$$$$$$$$$$$$$$
100..nie 100 nie emie yg tlz.....die mnilai dngn ati budi pkerti bsama pkerja
pnanam padi yg pulng ke kg akibat bnjir di kedah......bndang mreka dnaikki air....
ikan keli b'sosial di ataz jln....dngn ini pnduduk di kedah tdak lg m'mndu kreta
krna tkot t'lnggar ikan keli td yg akan mngakibat kan tyar kete pncit,pndduk b'tempiaran lri
ke perdu buluh yg b'dekatan ntok m'buat rakit buatan tngn mreka sndri.....
mnkala yg smpat mnuai padi bole r m'bli bot xpyah susah naak wat rakit dah..tkot tluka tngn kna buloh td...
ada jga nlyan dr sngapore t'kndas di pkok sena akibat rdar di lndung  lifejcket...3-4 rang jejaka siam
brenang gaya bebas tlah mlnggar pondok imegresn tnpa di sdari,,...polis pon b'gegas kluar smbil
b'jengket sperti b'maen teng teng dan bahu agak snget sbelah akibat m'galas cota..hahahaahhahhhaahahaaa
lalu m'nampar blakang telinga 2 rang mnakala 2 rang lg smpat mlari kan dri dngn b'lampin kan boxer
muay thai....stelah di siasat 2 rang jjaka siam yg b'nma paprik dan tom yam di bnar kan pulng stlah bapak polis mrmpas pulut kuning di dlm poket mreka......hiekiekiekiekiekeii...pngajaran di dlm cite nie
jngn r b'judi..ahahhaha...(hasil apabila di combine kan 3 kryawan trhebat)

Tuesday, March 29, 2011

hujan itu rahmat

ujan,ujan,ujan....
ari2 ujan kat cnie..
nak wat kje pon xbole..
erm time je r....
yg bez nye dompet aq nie
nipiz ag dri fon..hahahha...
ujan,,...hu sjok...
cam2 bole jd wow...eh mlaz
lah nak ckap...ahahhaa...
maen ngn ujn ari2 kat cnie
perrhhh!!ssah r nak smpan
duet...bnyak nak gne duet kli nie...
ermmmm.......yg aq kjar2 sngt nie
nak smpan duet sbab aq de convoi aq
nt...rugi xpeg 2 yg kne smpan gak duet nie...
mne bez peg jln duet ckit2...huhuuhhuu..
xpe aq try gak cam ne pon....
ok r sume erk...nak cte nie je pon...xpndai nak
cte bnyak2...
ni aq tlz blog nie pon sbb bini aq sroh...
bnyak kli dah die sroh,,die ckap wat je cte pe2
die nak bce...ok skunk tngok nie syg by tlz gak kan...
hehehe...weekkkk....
ok lah bye3.............aslmualaikom sume,......

Friday, March 18, 2011

hehe,,..bezt.

perh!!ari nie aq tlh b'jmp ngn
owg tsyg iaitu mywifi...hehe..
rse t'ubat gak r wndu nie,,..
erm mcam2 r dok wat ngn
dak debab nie...ngn pale gla
die nye...hehhe..xpe2 by pon
gla gak sbab yunk gla lbh...
hahahha...mang xbole lpe r
saat2 ble jmp ngn owg t'syg
nie,,,,tp kli nie jmp kojap je..
jdi r....huhuu...pe2 pon by ttap syg yunk
aw...ok syg by xpndai nak tlz pnjg2....
smpai snie dlu je r yew...
ok bye bye byeeee.....
lebiu syg.....mmmmuuuaaacccchhhhhh!
sssaaayyyaaannngggggg yunk..

Friday, March 4, 2011

26.2.2011

gerik...
       aq dan emie mnunggu ktibaan bas ntuk prgi ke peneng holiday bsme org tersyg iaitu
       mywife(izda ruzidah).dlm prjlanan dri gerik ke peneng yg mngmbil msa lbh kurg 1jam lbh tlh
       mbuat kan aq tdak sbar ntok smpai ke sna..sbab pe aq brase tdak sbar..??ha,..sbab di blg wife aq
       sdg mnggu aq ntok peg ke peneng bsma2..stlah smpai baling kmi pon troz grak kan dri ke peneng
       tnpa mbuang msa..
peneng....
       apbila suda smpai ke png aq dan wife aq pon bjlan jln kseronokan pun dng di temani oleh emie dan kwn            wife aq dilalah.....br,cam mcam tmpat tlah kmi prgi,haa,,,,.....ching* 1 knangn yg xkan di lpe kan..brmndi            mnda brsme wife trsyg dan kwan aq emie...dan bnyk lg r tmpt kteorg peg..dok grao2 plak smbil jln2...
       perhh mang xkan lpe r knangn nie....nak cte lg ni pon rse nye xabiz kot...bnyk sngt..sume bes2...
       nt2 plak ye aq cte....pe2 pon aq hazierul qairzal affero sngt3 epy smasa brsma izda ruzidah smasa di                    peneng.....rse nye smpai cnie dlu lah sy cte yew...huhuhhu..ok aslmualaikom sume...
     
                             thanks syg...l.o.v.e so much!
                             mmuuuaahhhh!! syg yunk sngt5...    

Tuesday, March 1, 2011

seNYum sndr!...

kmo...
kmo slu buat sy t'snyum...
dngn glagat kmo spanjng ari 
sngt bmkne bgi dri sy... 
dngn ape yg tlah kte lalui slme 
ni sngt m'buat kan sy eppy...
eppy sngt3 ble b'sme dngn
izda ruzidah bt mohd ali.
-by syg yunk sngt3-
 
 

Friday, February 18, 2011

awas!cara mengelak dari dirompak

1. Untuk rumah, pasang perangkap tikus sebanyak mungkin, letakkan umpan emas atau besi atau duit.
2. Untuk melindungi kereta anda, langgar apa-apa agar kereta anda kemek, pancitkan tayar anda, beli rim second hand yang buruk, beli ezsos paling murah dan jangan letak stiker pada kereta anda.
3. Untuk motor, pancitkan tayar, cabut spark plug dan sentiasa memastikan tangki minyak kosong.
4.Untuk anak anda, beli pakaian bundle untuk mereka pakai, beri hanya 50 sen sehari pada mereka.
5. Untuk anda sendiri, jangan suka menunjuk (berdosa tau !!!)

bogel(jangan salah faham!)

Kitty dan suaminya sedang mandi bertelanjang dalam bilik air ditingkat atas rumah mereka, tiba tiba lonceng pintu berdering...ring ..ring..ring....Maka
si Kitty terus membungkus tubuhnya dengan tuala dan berlari kebawah untuk membuka pintu.

Rupa-rupanya, Robert jiran rumah mereka berdiri di depan pintu dan berkata " Oh..Minta maaf kerana menggangu u yang sedang mandi.."

Kitty menjawap " tidak apa, biasalah tu..apa u mahu"

Robert terus dengan ghairahnya menjawap " Ohh..Kitty..u mempunyai kulit putih melepak halus bak sutera , jika I offer u RM100.00 sanggupkah U menanggalkan tuala bahagian atas sebagai balasan???"

Dengan secepat kilat tanpa berfikir panjang maka ditanggalkan bahagian atas tuala memperlihatkan buah dadanya yang menbukit demi wang RM100.00..

"WOW" Robert dengan mata terbeliak menghayati buah dadanya yang secara langsung memberangsangkan semangatnya sekaligus menawarkan RM100.00 lagi kepada Kitty untuk menanggalkan kesemua tualanya!!

"kenapa tidak" balas Kitty "itu ganjaran yang amat lumayan" dan terus melonggarkan tualanya memperlihatkan keayuan tubuh yang mengiurkan tanpa seurat benang pun!!.

Maka Robert dengan air liur yang meleleh keluar dan merasa rimas yang amat ketara seperti disimbah air sejuk dengan bahagian zip seluar yang seakan-akan pecah terus menyerahkan Note Rm200.00 kepada Kitty tanda kepuasa yang tak terhingga sambil berlari pulang ke rumahnya untuk melakukan latihan 'menembak'.

apabila Kitty kembali ke bilik air untuk menyambung balik mandinya maka suaminya bertanya " Siapa yang membunyikan lonceng pintu ?"

"Jiran kita, Si Robert" Jawap Kitty

"Robert??" Tanya Suaminya "Adakah dia memulangkan Wang RM200.00 yang dipinjam dari saya tempoh hari??"

nak termuntah??

Di dalam sebuah bas duduk seorang pemuda dan seorang nenek. Si nenek memicit-micit kepalanya.
“Kenapa nie nek. Pening ya,” tanya pemuda tersebut.
“Ya nak, rasanya kepala pening, perut mual, rasa macam nak muntah,” jawab nenek.
“Oh, ya nak, bolehkah nenek melihat muka kamu sebentar.”
Pemuda itu terkejut tapi kemudian tersenyum,”Boleh nek, tapi kenapa?”
Si nenek menjawab,”Biar muntahnya lebih cepat.”

dibaik pulih kembali..

haa...untuk lebih keceriaan dalam blog aku..
aku tanpa egan silunya telah pun membaik pulih kembali blog aku..
sebelum niey blog aku poyo2 aje...
apa pon tadak...
ahahhaha..
terima kasih kpd awek aku..
byk tolong aku wt blog ni..
(jgn egt lelaki ta bole hias blog senndiri tao.)

Monday, February 7, 2011

convoi..cameron highlands

salam...
aku nak kongsi dengan korang semua...
ni gambar time aku p konvoi di cameron highlands dengan member2 aku...
bermacam macam cabaran yang kami lalui untuk sampai di cameron tu...
tapi...
semua itu tak mematahkan semangat aku dan member2 untuk teruskan konvoi kiteowg...
sebenarnyta banyak lagi gambar yang kami snap...
cuma tak larat nak masukkan banyak2...
lambat loading laa...
pape pon...
memang happy laa p konvoi kat sana..
memang puas hati laa...
tak menyesal laa...
memang sejuk waa cakap lu...
ok...
sekian ~!

Tuesday, February 1, 2011

meniti waktu..

meniti waktu...
meniti hari...
meniti setiap saat,minit dan jam ...
lalallalal~!
menanti masa yang dinanti nanti..
rinduku kini semakin meningkat teramat naik..
tak terkata rasa rindu ...
semoga perjalanan masa berjumpa dengan si dia akan berjalan dengan lancar..
insyaallah~!

Sunday, January 30, 2011

permulaan

salam 1malaysia...
dan salam perkenalan kepada semuanya..
ini adalah blog terbaru saya..
sory kalu blog saya tak menarik minat kalian..
saya baru mula untuk berjinak2 dengan blog ...
eheheheh...
haa...
for our information...
blog ini bertujuan untuk aku berkongsi kisah aku dan si dia..
diharapkan korang semua tak jemu ketika menjelajah di blogger kami...
sekian