Sunday, April 10, 2011

wishlist wife aku ..

koranga ada wife tak ? haa ... sama laa macam aku .. aku pon ada juga .. baru2 ni ... wife aku asyik cakap sal permintaan dia aje .. dia cakap nak macam itu laa .. macam ni laa ... haha .. aku pon dah naik pening .. tapi tak pa .. aku sayang dia kot!!hehe ..
haa ..wishlist wife aku .. nak tao apa dia mintak ?
erm ... dia cakap ... by .. syg teringin nak pic cam itu laa .. cm ini laa .. bla bla bla ... ROMANTIK! haha ...
ayat romantik die ta bole blah kan ..?
haha ..
tapi itu laa hajat die ..
die cakap .. NAAKKK CGT SYG ... SWEET ^___^
hehe ..macam2 wife aku ni kan .. haha ..
korang nak tao tak apa yang dia mintak .. meh aku show kat hampa semua .. haha ...
saksikan laa 
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX





haa .. gambar2 kat atas ni semua ny aku amik dari blog2 orang lain .. harap maaf ..
hehe ...
sweet tak pic depa semua ? haa .. kalau nak tao ... pic2 macam ni laa yang wife aku nak ...
siap nak upah orang tangkap gambar lagi ...
erm .. syang syng ..
hehe ..
tak kisah laa  macam mana pon die nak ... aku cuba dapatkan selagi aku mampu ..
insyaallah ...
tapi andai by tak sempat nak tunaikan .. by mintak maaf en syg ...
syg 2nggu sampai by tunaikn hasrat syg ok ?
:)
:::baek by ... yunk 2nggu .. :) ..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
haa ... sampai sini aje laa aku tulis blog aku .. blog aku ni tadew laa cantek cgt ... tapi kalau setakat korang nak baca tentang kisah aku tu dipersilaakan .. haha .. tapi harap maklum ... blog ni memang aku banyak tulis pasal aku n wife aku aje :)
jangan jeles .. jangan marah .. jangan pk kami over ok ..
ok laaa ... selamat tinggal semua !!
X )

1 comment: