Sunday, April 24, 2011

hri nie 24/4/2011 aq hmpir2
khilngn owg yg pling aq syg....
sume nie jd sbb slah aq gak....
aq tlah m'buat die sgt3 mrah
kan aq td....nak tao sbb pe aq
kne mrah...???opz!!mne bole
bg tao...bia aq ngn syg aq sje
tao suda r....kowg sume tao
ckit2 cam nie je ckop r......,
ha dan skunk aq ngn si die
suda kmbali b'baek smula...
aq pon sgt sronok r ble kmi
still cam bese blik....ehehehhee
thanks syg....by byk wat slh kat yunk..
hrap2 syg maaf kan by erk....
by syg sgt kat yunk....tamo khilangn
syg by nie tao....l.o.v.e U syg....
mmmmmuuuuaaaccchhhh!!

Sunday, April 10, 2011

wishlist wife aku ..

koranga ada wife tak ? haa ... sama laa macam aku .. aku pon ada juga .. baru2 ni ... wife aku asyik cakap sal permintaan dia aje .. dia cakap nak macam itu laa .. macam ni laa ... haha .. aku pon dah naik pening .. tapi tak pa .. aku sayang dia kot!!hehe ..
haa ..wishlist wife aku .. nak tao apa dia mintak ?
erm ... dia cakap ... by .. syg teringin nak pic cam itu laa .. cm ini laa .. bla bla bla ... ROMANTIK! haha ...
ayat romantik die ta bole blah kan ..?
haha ..
tapi itu laa hajat die ..
die cakap .. NAAKKK CGT SYG ... SWEET ^___^
hehe ..macam2 wife aku ni kan .. haha ..
korang nak tao tak apa yang dia mintak .. meh aku show kat hampa semua .. haha ...
saksikan laa 
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX





haa .. gambar2 kat atas ni semua ny aku amik dari blog2 orang lain .. harap maaf ..
hehe ...
sweet tak pic depa semua ? haa .. kalau nak tao ... pic2 macam ni laa yang wife aku nak ...
siap nak upah orang tangkap gambar lagi ...
erm .. syang syng ..
hehe ..
tak kisah laa  macam mana pon die nak ... aku cuba dapatkan selagi aku mampu ..
insyaallah ...
tapi andai by tak sempat nak tunaikan .. by mintak maaf en syg ...
syg 2nggu sampai by tunaikn hasrat syg ok ?
:)
:::baek by ... yunk 2nggu .. :) ..
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
haa ... sampai sini aje laa aku tulis blog aku .. blog aku ni tadew laa cantek cgt ... tapi kalau setakat korang nak baca tentang kisah aku tu dipersilaakan .. haha .. tapi harap maklum ... blog ni memang aku banyak tulis pasal aku n wife aku aje :)
jangan jeles .. jangan marah .. jangan pk kami over ok ..
ok laaa ... selamat tinggal semua !!
X )

cinta seorang pemuda ..

Saya suka sangat tengok jari jemari teman wanita saya,cantik betul.Sungguh!!!sampai saya takut nak pegang.Bukan takut jari jemarinya patah,tapi takut nanti jari jemari kami tidak boleh saling bantu membantu di satu hari yang dasyat di hadapan yang maha esa.
Saya suka sangat tengok rambutnya.Cantik betul..Sungguh!!sebab itu saya belikan dia tudung.Bukan sebab cemburu orang lain tengok,bukan!!tapi sebab saya mahu rambutnya sentiasa tutup sampai bila2..takut dibakar dek api neraka,di suatu hari yang amat dasyat di hadapan yang maha pencipta.
Saya suka sangat tengok body teman wanita saya..solid betul.Sungguh!!sebab itu saya belikan dia telekung supaya masa dating dengan kekasihnya Yang Maha Utama,dia jauh lebih cantik dan berseri menghadapnya.Saya pun tumpang dapat pahala.Syoknyaa!!
Saya sedih sangat bila tengok teman wanita saya tidak tidur,tidak makan sebab rindukan saya.Saya pun macam tu jugak.Si dia tanya ..apa ubatnya bang?'saya pun bagi dia AL QURAN sebagai penenang jiwa..Semoga dia lebih cintakanNYA dari saya.
Saya sedih bila tengok dia selalu pesan macam2..pandu kereta elok2..nanti awak jatuh sakit saya juga yang susah hati.Tapi bila tengok wayang sama2..terlepas waktu asar dan maghrib begitu sahaja dia tidak kata apa2 pun.Aduh berdosanya saya!!!!
Saya memang sayang sangat pada dia.Saya mahu jumpa dia,bersama dia,cinta selama-lamanya.Cinta yang abadi di dunia dan berkasih sayang di akhirat,berdating di syurga kerana di situlah tempat yang kekal selamanya.
Doakan kami saling ingat-meningati,insaf-menginsafi,Ya allah,ampunkanlah kami..semoga kami dapat kekal selama-lamanya,di syurga nanti.AMIN!!

Tuesday, April 5, 2011

ahhhhahahaha...wweeekkkkk:P

haddoii haddoii haddoiii..
bownk nye mlm nie,,,,xtao nak wat pe....
nak b'gayut ngn bini pon,bini dok stdy uh....
nak tlz sal pe nie din???dok sblah diam plak.....
hahhahaha...td 2 die bnyak je ayt nak tolg aq....
uhhhuu,,,..cpat r....adoiii din...hahhahhhdin din...
plawok plawok plawok plawok plawok.....
hahhahhahah.....m'jelma lah kau antu kopek...hahhah
abz blog aq lucah troz....hahahhaah erm hlg troz idea aq kuzed r nie dok
nyanyi2 plak doh...jap aq nak pgl skli ag antu kpek nie....sroh kuzed diam..
ok din aq nak pgl nie....ang jge lilin tkot tpdam...plawok plawok plawok plawok
plawok plawok.....ahhahahhaha.....din org sroh pgl antu kopek die dok bako
bako bako bako kte bako....hahahhah...cpat r din ce cte ce cte.$$$$$$$$$$$$$$$
100..nie 100 nie emie yg tlz.....die mnilai dngn ati budi pkerti bsama pkerja
pnanam padi yg pulng ke kg akibat bnjir di kedah......bndang mreka dnaikki air....
ikan keli b'sosial di ataz jln....dngn ini pnduduk di kedah tdak lg m'mndu kreta
krna tkot t'lnggar ikan keli td yg akan mngakibat kan tyar kete pncit,pndduk b'tempiaran lri
ke perdu buluh yg b'dekatan ntok m'buat rakit buatan tngn mreka sndri.....
mnkala yg smpat mnuai padi bole r m'bli bot xpyah susah naak wat rakit dah..tkot tluka tngn kna buloh td...
ada jga nlyan dr sngapore t'kndas di pkok sena akibat rdar di lndung  lifejcket...3-4 rang jejaka siam
brenang gaya bebas tlah mlnggar pondok imegresn tnpa di sdari,,...polis pon b'gegas kluar smbil
b'jengket sperti b'maen teng teng dan bahu agak snget sbelah akibat m'galas cota..hahahaahhahhhaahahaaa
lalu m'nampar blakang telinga 2 rang mnakala 2 rang lg smpat mlari kan dri dngn b'lampin kan boxer
muay thai....stelah di siasat 2 rang jjaka siam yg b'nma paprik dan tom yam di bnar kan pulng stlah bapak polis mrmpas pulut kuning di dlm poket mreka......hiekiekiekiekiekeii...pngajaran di dlm cite nie
jngn r b'judi..ahahhaha...(hasil apabila di combine kan 3 kryawan trhebat)