Friday, March 4, 2011

26.2.2011

gerik...
       aq dan emie mnunggu ktibaan bas ntuk prgi ke peneng holiday bsme org tersyg iaitu
       mywife(izda ruzidah).dlm prjlanan dri gerik ke peneng yg mngmbil msa lbh kurg 1jam lbh tlh
       mbuat kan aq tdak sbar ntok smpai ke sna..sbab pe aq brase tdak sbar..??ha,..sbab di blg wife aq
       sdg mnggu aq ntok peg ke peneng bsma2..stlah smpai baling kmi pon troz grak kan dri ke peneng
       tnpa mbuang msa..
peneng....
       apbila suda smpai ke png aq dan wife aq pon bjlan jln kseronokan pun dng di temani oleh emie dan kwn            wife aq dilalah.....br,cam mcam tmpat tlah kmi prgi,haa,,,,.....ching* 1 knangn yg xkan di lpe kan..brmndi            mnda brsme wife trsyg dan kwan aq emie...dan bnyk lg r tmpt kteorg peg..dok grao2 plak smbil jln2...
       perhh mang xkan lpe r knangn nie....nak cte lg ni pon rse nye xabiz kot...bnyk sngt..sume bes2...
       nt2 plak ye aq cte....pe2 pon aq hazierul qairzal affero sngt3 epy smasa brsma izda ruzidah smasa di                    peneng.....rse nye smpai cnie dlu lah sy cte yew...huhuhhu..ok aslmualaikom sume...
     
                             thanks syg...l.o.v.e so much!
                             mmuuuaahhhh!! syg yunk sngt5...    

4 comments:

  1. alahai senyum je ke...
    bgi r ayt cair2 ckit...huhuhu

    ReplyDelete
  2. ayat cair..?
    ada2...
    c.a.i.r.....
    cair..
    haahhahah~!

    ReplyDelete
  3. cntik blog. HAHA. maju la org felda bersia. best jgk la sebab ada org felda yang ada blog. ingtkan saya je orng felda bersia yang ada blog. BEST pulak tu :D

    ReplyDelete